Call Us At +6012-800 7008

Tentang Pesco

Berita Terkini: PESCO Pakar Kawalan Anai-anai dan Makhluk Perosak Memenangi Anugerah Jenama Diperakui Pengguna Kebangsaan 2023! (Consumers’ Choice Award)

Pesco ialah Pakar kawalan anai-anai dan makhluk perosak dengan pensijilan pengurusan kualiti antarabangsa ISO 9001. PESCO pakar dengan penyelesaian kawalan anai-anai dan makhluk perosak untuk rumah dan perniagaan di Malaysia dan Singapura pada harga yang berpatutan. Dengan lebih 20 tahun pengetahuan terkumpul dalam industri kawalan makhluk perosak, pakar kawalan makhluk perosak kami yang berpengalaman yakin dapat menawarkan penyelesaian yang bersesuaian melepasi standard piawaian pelbagai industri. Melalui pencegahan, teknologi baharu dan penyelesaian yang holistik, kami mewujudkan persekitaran yang sihat dan memberikan ketenangan jiwa kepada individu, perusahaan, syarikat senarai awam dan juga syarikat multinasional.

BERKESAN

CEKAP

CEKAP

pesco employee driving car

Bosan dengan Makhluk Perosak dan Anai-Anai
yang Menyerang Kediaman atau Premis Perniagaan anda di Malaysia dan Singapura?

pest-free residential property

KEDIAMAN

Lipas, semut, tikus, labah-labah, kutu, serangga terbang, pepijat katil, burung dan anai-anai boleh menyebabkan kerosakan dan kerugian ke atas harta benda dan yang lebih penting, membahayakan kesihatan keluarga dan haiwan peliharaan anda. Itulah sebabnya penting untuk bertindak cepat bagi mengelakkkan pepijat daripada menyerang rumah anda.

commercial service for commercial buildings in commercial sectors

PREMIS

Makhluk perosak di premis perniagaan anda boleh membahayakan kesihatan pekerja dan pelanggan dan juga menyebabkan kerugian kewangan yang besar serta merosakkan reputasi. Untuk melindungi harta benda anda yang paling berharga, anda mestilah menggunakan khidmat kawalan makhluk  perosak terbaik di Malaysia

Kawasan Servis

Negeri Yang Kami Sediakan Servis Kawalan Makhluk Perosak

Kami komited untuk menyediakan pelbagai perkhidmatan kawalan makhluk perosak yang berkualiti serta khidmat pencegahan dan rawatan anai-anai ke rumah dan perniagaan di sekitar Malaysia dan Singapura. Perkhidmatan kawalan makhluk perosak kami meliputi Johor, Klang, Kuala Lumpur, Selangor, Pulau Pinang dan lain-lain negeri. Melalui pencegahan, teknologi baharu dan penyelesaian yang mampan, mengatasi masalah biasa yang disebabkan oleh pepijat, lalat, tikus, anai-anai dan perosak lain, memenuhi keperluan baharu individu dan perusahaan untuk persekitaran yang sihat.
service areas that pesco employees provide pest control solutions to overcome pest issues

Pakat Pesco

Perkhidmatan Kawalan Anai-Anai

Anai-anai secara umumnya dikenali sebagai Anai-Anai atau semut putih di Singapura dan Malaysia merupakan makhluk perosak yang paling ditakuti di kalangan pemilik rumah kerana mendatangkan kerosakkan yang meluas. Ianya amat berbahaya kerana mereka hidup subur di kawasan tropika dan subtropika dengan kelembapan dan hujan yang tinggi, seperti Johor Bahru, Lembah Klang, Pulau Pinang dan Singapura, di mana ianya boleh menyebabkan kerosakan bernilai ribuan dollar dengan cepat.

Sistem bawah tanah (IG) dan sistem atas tanah (AG) membentuk Sistem Pemantauan & Pengumpanan anai-anai. Sistem ini sangat bergantung terhadap keupayaan untuk mencari anai-anai aktif  dan teknik pemasangannya. Sistem dipasang dan dipantau melalui pengesanan anai-anai aktif.

termite infestations requiring quality service

Mengapa Perkhidmatan Kawalan Anai-anai
kami adalah Terbaik?

Teknologi Australia
terkini

Terbukti berkesan untuk
lebih 10,000 rumah

Waranti sehingga
8 tahun

Pakar dengan pengalaman
lebih 10 tahun

Bahan
tidak toksik

100% jaminan wang
dikembalikan

pesco employees good at eliminate pest problem that spread diseases

Pakar Pesco

Perkhidmatan Kawalan Perosak

Perosak ditakrifkan sebagai mana-mana organisma yang memudaratkan manusia atau aktivitinya dalam beberapa cara. Kebanyakan serangga atau haiwan dianggap sebagai perosak kerana ia adalah pembawa penyakit dan menyebabkan tahap tertentu gangguan kepada aktiviti harian kita. Namun begitu, sesetengah serangga atau haiwan diiktiraf sebagai perosak hanya kerana mereka menimbulkan ketakutan terhadap manusia, contoh tikus.

Pakar Pesco akan mengakses tahap serangan perosak hartanah anda dan menasihati anda tentang ukuran kawalan. Kami memastikan program yang disesuaikan adalah berdasarkan keperluan anda dan dilaksanakan dengan cara yang paling berkesan.

cockroach control

Kawalan
Lipas

flies control

Kawalan
Lalat

rats and rodents control

Kawalan
Tikus

occasional pest

Perosak
Sekali-Sekala

mosquitoes control

Kawalan
Nyamuk

ants control

Kawalan
Semut

Pensijilan Kami

iso logo
iaf logo
ukas logo
npma logo
jnm logo
jabatan pertanian logo

Anugerah Pilihan Pengguna 2023

Image
Image

Ditampilkan Di Malaysia dan Singapura yang Dipercayai

trusted malaysia logo
best singapore logo

Perkhidmatan kami Memenuhi Keperluan Keselamatan Makanan

aib logo
brc logo
fssc logo
gmp logo
haccp logo
halal malaysia logo
iso banner
mesti logo

Pensijilan dan Keahlian

Mengenai Pesco

Pakar Perkhidmatan
Kawalan Anai-Anai &
Perosak Anda di Malaysia

Pesco ialah syarikat kawalan anai-anai dan perosak yang diiktiraf dan terkemuka di peringkat antarabangsa yang memberi tumpuan kepada penyediaan penyelesaian pengurusan anai-anai dan perosak 3E (Efektif, Cekap dan Mesra Alam) kepada rumah dan perniagaan pada harga yang berpatutan. Dengan lebih 20 tahun pengetahuan kawalan perosak terkumpul dalam industri kawalan perosak, pakar kawalan perosak kami yang berpengalaman dengan yakin menawarkan penyelesaian yang disesuaikan tersuai yang melebihi piawaian industri. Melalui pencegahan, teknologi baharu dan penyelesaian yang mampan, kami mewujudkan persekitaran yang sihat dan memberikan ketenangan fikiran kepada individu, perusahaan, senarai awam dan syarikat multinasional.

pesco employee good at using cutting edge technology

Pemohon yang Diberi Kuasa & Kerjasama Teknologi

basf-logo
bayer logo
syngenta logo
ex-terminex logo

Pelanggan Setia Kami

Anugerah Kami

Dengar Apa Kata Pelanggan Kami

pesco customer service employee

Hubungi Pest Control Malaysia Sekarang

Berikan Rawatan Terbaik, Komprehensif Menjadikan Anda Rasa Selamat dan Lega

Dengan pengalaman dan pengetahuan kami, kami tahu cara melindungi keluarga,
orang tersayang dan perniagaan anda daripada masalah perosak.

Berhubung dengan
Pesco Pest Control Malaysia Untuk
Maklumat Lanjut

Untuk sebarang pertanyaan lanjut, sila hubungi kami pada bila-bila masa.
menuheader.png
Deliver the Best Pest Control Service in Malaysia and Singapore.

Contact Info (HQ Malaysia)

36,36-01, Jalan Kempas Utama 3/3, Taman Kempas Utama, 81200 Johor Bahru, Johor, Malaysia
Copyright © 2024 Pesco Pest Control Sdn Bhd (1341050-D). All rights reserved